TDVG logo RGB met tekst onderTDVG B.V. (onderdeel van TU Delft) is uitgebreid uit met een tweede gebouw ‘YES!Delft Labs’. Dit gebouw bestaat uit kantoor- en labruimte dat verhuurd wordt aan innovatieve, (bio)technologische bedrijven. Om de verhuur te stimuleren ben ik gevraagd TDVG te ondersteunen.

Ik viel met mijn neus in de boter, want twee weken nadat ik met deze opdracht begon was het ‘eerste paal’ moment al. Door snel te schakelen hadden we 7 juli 2015 een succesvol evenement, met de nodige media-aandacht, waar alle betrokkenen bij aanwezig waren. Na dit evenement kreeg ik pas de tijd om me echt te verdiepen in het project.

Omdat het bestaande gebouw dat TDVG beheert bijna in zijn geheel gehuurd wordt door deelnemers van het incubatorprogramma van YES!Delft trad TDVG nooit zo op de voorgrond. Dat is nu wel noodzakelijk, dus ik heb eerst de website en huisstijl van TDVG aangepakt. Beiden waren sterk verouderd. In samenwerking met iClarity heb ik een nieuwe website ontwikkeld waarvoor ik ook de teksten schreef. De huisstijl heb ik samen met estherwerkt verfrist. De link met TU Delft komt nu duidelijker naar voren in het logo.

Nog voor de oplevering in april 2016 was ongeveer de helft van YES!Delft Labs al verhuurd. 8 September 2016 was de officiĆ«le opening, die ik geheel mocht organiseren. Van uitnodigingstraject tot openingshandeling en pr. Ook de opening had een flink mediabereik.