Mijn Instagram account laat misschien nog wel het beste zien wie ik ben, maar laat ik toch even mijn ‘geschiedenis’ vertellen.

Wendy Mast is een nuchtere, enthousiaste dame. Na bijna twintig jaar in Rotterdam ben ik een aantal jaar geleden terug gegaan naar de Hoeksche Waard. Tijdens mijn studie Small Business ben ik in de havenstad gaan wonen. Met 21 jaar en een HBO diploma op zak vond ik het wat vroeg om meteen te gaan werken.

Ik heb mijn rugzak gepakt en ben gaan reizen. Mijn reis begon met de Olympische Spelen in Sydney. Een onvergetelijke tijd voor een sportfanaat als ik! Na Australië volgden Nieuw Zeeland en Zuidoost Azië. Daarmee was mijn reisverslaving geboren en vele landen volgden.

Bij terugkomst in Nederland besloot ik verder te gaan studeren. Het werd Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na 2,5 jaar mocht ik drs. voor mijn naam zetten en ben ik snel weer terug gegaan naar Rotterdam. De stad met een no-nonsense cultuur waar mensen van aanpakken weten past goed bij me.

Na zowel aan klant- als bureauzijde gewerkt te hebben ben ik begin 2008 voor mezelf begonnen. Daar heb ik nooit een seconde spijt van gehad. Ik vind het een luxe dat ik als communicatieadviseur een kijkje in de keuken mag nemen bij verschillende bedrijven. Verschillende branches, culturen, doelen, budgetten. Overal leer ik van om het ergens anders weer toe te kunnen passen. Misschien wel bij jouw bedrijf?

 

LinkedIn-profiel van Wendy Mast Mijn LinkedIn profiel