Wanneer je mij kunt inschakelen? Wanneer je mij nodig hebt zou ik zeggen!

Kortweg zijn er 3 mogelijkheden: voor een project, op interim basis of voor de continue ondersteuning van je bedrijf.

Project

Heb je een specifieke vraag? Of staat er een project op stapel? Je kunt mij hiervoor inschakelen als projectmanager en adviseur. Denk aan het professionaliseren van je marketingcommunicatie, het ontwikkelen van een communicatiestrategie, website of campagne, de integratie van social media, of het organiseren van een evenement.

Interim

Mensen komen en gaan, en dat komt niet altijd uit op je communicatieafdeling. Kom je capaciteit tekort doordat je een vacature hebt, er iemand met zwangerschapsverlof gaat of tijdelijk uitvalt? Schakel mij in op interim basis en ik zorg dat het werk gewoon doorloopt.

Continue

Voor veel MKB’ers is het niet nodig om iemand in dienst te nemen voor communicatie. Vaak doet iemand het ‘erbij’. Hoe fijn is het om het uit handen te geven aan een professional? Zie mij als een verlengstuk van je organisatie. Geen vaste kosten voor een medewerker, maar iemand die je kunt inschakelen wanneer het nodig is en dingen proactief oppakt.

Ook vind ik het leuk om samen te werken met bureau’s om zo hun klanten verder te helpen. Zo werk(te) ik samen met Clever Strategy, Trend reclame & advies en Zwijg communicatie.