Logo_e-Business_Travel HREigenlijk al sinds dag 1 van mijn zelfstandige bestaan (1 januari 2008) werk ik voor zakenreisbureau e-Business Travel. Eerst was ik klant bij hen, zij volgden mij naar een reclamebureau waar ik ging werken en toen ik voor mezelf begon mocht ik al hun marketing communicatie gaan doen. En dat doe ik nog steeds. Ik ben een soort verlengde van de organisatie. Niet op de loonlijst, maar altijd inzetbaar als het nodig is.

e-Business Travel is preferred supplier van Stichting Members’ Benefits. Ik zorg er voor dat alle marketingcommunicatiemiddelen waar e-Buisness Travel gebruik van mag maken gevuld worden. Zo zijn daar een maandelijkse nieuwsbrief, vier keer per jaar een magazine en de website. Ik onderhoud het contact met Members’ Benefits en alle leveranciers (veelal luchtvaartmaatschappijen) waar e-Business Travel afspraken mee heeft gemaakt. Per jaar maak ik een planning voor de in te zetten middelen.

Daarnaast maak ikĀ  de digitale nieuwsbrief van e-Business Travel die zo’n 4 keer per jaar uitkomt. In 2012 hebben we een nieuwe website ontwikkeld waarvoor ik ook alle teksten heb geschreven. Regelmatig komen er andere communicatieactiviteiten voorbij die ik voor hen maak; denk aan brieven, webteksten, brochure, flyers etc.